PESCUIT SPORTIV PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI

Bună ziua, numele meu este Tănasă Gabriel George, de profesie jurist, și activez în cadrul AJCPS-CS ca șef de comisie pentru persoane cu dizabilități

Făcând parte din categoria persoanelor cu dizabilități, îmi sunt familiare toate problemele cu care ne confruntam, cum ar fi marginalizarea noastră, lipsa socializarii, acesibilizarea căilor de acces, etc. care de cele mai multe ori, ne pun într-o situaţie de autoizolare şi neîncredere în forţele proprii. 

În data de 17.10.2020, AJCPS-CS a organizat în premieră națională, sub egida Federației Române de Pescuit Sportiv, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE PESCUIT SPORTIV PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI unde, în urma participării mele am obținut locul IV.

Văzând interesul și deschiderea membrilor fondatori ai asociației către categoria persoanelor cu dizabilități, dorința reală de a ne angrenaîn activităţi de hobby, sportive şi de recreere respectiv, pescuitul sportiv, m-am bucurat foarte mult.

Fiind cooptat în cadrul asociației pentru a mă ocupa de problemele pe care le întâmpinăm, avînd calitatea de purtător de cuvant și șef comisie persoane cu dizabilități, vă asigur că AJCPS-CS, dorește dezvoltarea sentimentului de participare la o viaţă activă şi colectivă, dezvoltarea oportunități de socializare şi recreere a persoanelor cu dizabilităţi,incluzând-ne în programul competițional al asociației.

 

 

Distribuie articolul pe:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Aboneaza-te la newsletter

Daca vrei sa te tinem la curent cu promotii, servicii, competitii sau evenimente etc

Contacts